Skip navigation

Saya tidak pernah ingin menikah.
Saya tidak tertarik dengan konsep pernikahan.
Saya tidak suka dengan keribetan pra-hari h-pasca pernikahan.
Saya tidak suka datang ke acara pernikahan.

Saya tidak ingin menikah hanya karena “untuk membahagiakan orangtua”. Apalagi karena keburu tekdungtralalala. Atau “stuck” dengan pasangan dan malas mencari! Masalah usia udah tua? Ih, enggak deh!

Ini ngomong apa, sih? Heheheh. Anyway, hari ini saya bersyukur karena saya tidak tertarik dengan pernikahan. After listening to my friend’s marriage story, brrrrrrrr, untung aja saya tidak pernah pengen menikah. Twisted concept. Blurry thing about committing commitment for the sake of social conformity.

So until then, if you are lucky enough, maybe you’ll see me marrying someone. Not too soon, it’ll take a zillion years.

Advertisements

2 Comments

  1. believe it or not, i’m starting to change my mind about it.

    but maybe it’s just me being me.. you know… the “i only want what i can’t get” thingy. if i got a guy, maybe i’ll change my mind again and be all like “marriage? ewww!” again. heueheueheu

  2. aries.
    weeeeek!!!

    hehehehe tapi aku malas menikah. sekarang juga udah kayak “menikah”, ga ada surat legal aja.

    *sembunyi takut diarak pak rt dan orang-orang sekampung


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: